•  

  Bouwbedrijf Van Heumen is opgericht in 1994 door Albert van Heumen. We zijn een bouwbedrijf dat de kracht van traditie koppelt aan de mogelijkheden van een moderne bedrijfsvoering. Dat is wat onze opdrachtgevers aanspreekt en waar wij zelf trots op zijn! Het is onze basis voor continuïteit.

  Tevredenheid en Continuïteit

  Voor Bouwbedrijf van Heumen betekent elke goed uitgevoerde opdracht continuïteit. Wij doen er dan ook alles aan u tevreden te stemmen. Dat lukt dankzij onze mensen, hun inzet en vakmanschap, een professionele bedrijfsvoering en een efficiënte planning. Wij voeren voor professionele opdrachtgevers en particulieren opdrachten uit in woning -en utiliteitsbouw.

  Maak je dagelijkse werkzaamheden makkelijk en laat mensen met bouwkennis
  jouw bouwplannen realiseren.


  • Renovatie: herstellen van oude segmenten voor een mooi en karakteristiek gebouw
  • Naar tevredenheid verbouwen en er ontstaat automatisch een meerwaarde voor uw woonhuis
  • Pleeg vroegtijdig onderhoud zodat een plan van aanpak nog goed te realiseren is

   

   

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Groen bouwen, duurzaamheid, gezondheid, veiligheid, ethiek en milieu zijn speerpunt in het beleid van Bouwbedrijf van Heumen. Deze zijn vastgelegd in de gedragscode integriteit en de ISO 14001. Het werven, ontwikkelen en behouden van competente medewerkers is voor ons essentieel, net als het verkrijgen van een brede kennis.

   

   

 • Woonhuizen

  Winkelpanden

  Kantoor & Bedrijfsruimtes

  Alle bouw consultancy onder een dak.

  Communicatie, Werkvoorbereiding, Bouwvaardigheid.

   

  Zeer Goede ervaring als het gaat om verbouwingen- en aanbouw. Hier voor is inzicht en bouwkennis nodig. Met het oogpunt op constructie en bestaande bebouwing.

   

  Goede communicatie tussen klant en bedrijf. Met een vast aanspreek punt die alles van u bouw wensen af weet. Zo gaan wij samen naar een mooi eind resultaat.

    

  Monumenten

  Inschakelen van een bouwkundig specialist.

  U heeft de knoop doorgehakt: U gaat uw monumentaal pand restaureren. Nu volgt er een drukke fase waarin u uw plannen verder gaat definiëren, vergunningen aanvraagt en de financiering regelt. Als u weet wat de bouwkundige staat van uw pand is, werkt u het definitieve restauratieplan uit. Dit doet u met behulp van u aannemer, Bouwbedrijf van Heumen.